Kedvenc játékok

A blogomban a kedvenc játékaimat szedtem össze. Ezek azok a játékok amelyekkel bármikor képes vagyok játszani, ha épp egy kis kikapcsolódásra vágyom. Tulajdonképen magamnak gyűjtöttem össze őket egy helyre, de talán másnak is tetszeni fognak.

Eltűnt kártyalapok!

2013.08.09. 08:45 Ottovár Béla

kartyas.pngEbben a könnyed kis játékban egy francia kártya pakli, eltűnt lapjait kell megkeresned. Túrd fel értük a helyszínt, told odébb a tárgyakat és nézz be minden zeg-zugba. Megadott számú lapot kell megtalálnod a játék során, hogy még mennyi van hátra azt folyamatosan írja a képernyő alján!

Szólj hozzá!

Címkék: játék játékok online játék online játékok ingyen játékok ingyen játék ingyenes játékok kártya játékok kártya játék kártyás játék

Védd meg a várad!

2013.06.30. 11:21 Ottovár Béla

_thumb_100x100.jpgEbben a játékban egy vár ormán állva kell visszaverned az ostromló erőket. A támadók folyamatosan érkeznek és ha elérik a várfalat elkezdik lebontani azt. Neked egy ijj és persze a tudásod áll csak a rendelkezésedre, hogy visszaverd a támadó erőket! Nem lesz könnyű a feladatod, mert nem csak a megfelelő erőt, hanem a lövés ívét is meg kell találnod úgy, hogy a célpontok folyamatosan mozognak!

Szólj hozzá!

Címkék: játék játékok online játék online játékok ingyen játékok ingyen játék lövöldözős játék váras játék

Tel vilmos az ijjász!

2013.05.26. 21:01 Ottovár Béla

as.jpgKi ne hallott volna Tel Vilmos legendájáról, történetéről? Aki annyira bízott íjjász tudásában, hogy a fia fejéről lőtte le az almát? Na de mi lett volna, ha rosszul céloz? Mondjuk 5-10 centivel lejjebb? Na ez amire most választ kaphatsz ebben a brutálisan véres játékban! :D

Szólj hozzá!

Címkék: játékok online játékok lövöldözős játékok véres játék véres játékok ijjas játékok

Club kill játék

2013.05.26. 20:58 Ottovár Béla

kill.jpgMindenkinek vannak nehéz napjai a munkahelyén. Ilyenkor legszívesebben fegyvert ragadva, nyírná ki a sok okoskodó majmot, kezdve a főnökükkel! Na ebben a játékban pont ezt teheted meg és még attól sem kell félned, hogy lesittelnek érte. Igazi véres játék ez!:)

Szólj hozzá!

Címkék: játék játékok online játékok ingyen játékok ingyenes játékok véres játék véres játékok

Falling Bridge

2013.05.26. 20:55 Ottovár Béla

falling.jpgElég sokfajta motoros játék van, de ilyet ritkán látsz! Nem elég, hogy egy motorral kell, végig száguldanod úgy egy pályán, hogy ne ess hasra, de még az út is folyamatosan omlik be alattad. Azaz, ha nem vagy elég gyors, hamar a mélybe zuhanhatsz! Szóval húzd azt a gázkart, de óvatosan, mert a sebességből is megárthat a sok!

Szólj hozzá!

Címkék: játék játékok online játékok ingyen játékok motoros játék motoros játékok

süti beállítások módosítása